Gezichtsbehandelingen

Skin care op maat

Bij Doctors Inc. in Amsterdam bieden we diverse uitgebreide gezichtsbehandelingen of schoonheidsbehandelingen aan die allemaal worden afgestemd op de behoeften van jouw huid.

  • Voor een vitale en egale huid

    De behandelingen zijn onderdeel van een persoonlijk behandelplan en zijn gebaseerd op jouw huidtype, de diagnose van de huidanalyse en jouw wensen op het gebied van huidverbetering. Met een gezichtsbehandeling verbeteren we de vitaliteit, de teint en de textuur van de huid. Zo zijn er behandelingen als chemische peelings of microdermabrasie in combinatie met een gezichtsbehandeling voor het verhelderen van pigmentvlekken die zijn ontstaan door bijvoorbeeld een zwangerschapsmasker of zonneschade.

  • Tegen een onzuivere of verouderde huid

    Heb je een onzuivere huid? Dan kiezen we in de Salon voor een gezichtsbehandeling die is gericht op het remmen van de acne, of het verminderen van oude acne schade zoals ontstane littekens. Met intensieve anti aging gezichtsbehandelingen gaan we huidveroudering of huidverslapping tegen en tellen wij af terwijl de jaren doortellen. De huid kan na een drukke stressvolle periode er vermoeid of vaal uitzien. Na een gezichtsbehandeling zal zij weer stralen. Iedere huid heeft verzorging en bescherming nodig, ook dat mooie perfecte huidje waar niets mis mee lijkt te zijn. Wees welkom en houd je huid mooi.